AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kakasını görmek

Kahve falında kızının kakasını görmek

Kahve falında kızının kakasını görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, hastalıklarının düzeleceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında kızının kakasını gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Kahve falında kızının kakasını görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının kaka yaptığını görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kaka yaptığını görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında kendi kakasını eline almak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kakalı bez yıkamak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan kakası görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağa kaka yaptığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir