AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv kakası görmek

Kahve falında civciv kakası görmek

Kahve falında civciv kakası görmek kazancında bereketin artacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, büyük bir ihanete uğranacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, parasız kalacağına işarettir.

Kahve falında civciv kakası gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında civciv kakası görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında civcivin ölmesi görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü sarı civciv görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv yemlemek bol bol hayır duası alınacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek saygın bir hayat yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüysüz civciv görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çok sayıda civciv görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir