AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşete kaka yapmak

Kahve falında poşete kaka yapmak

Kahve falında poşete kaka yapmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında poşete kaka yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında poşete kaka yapmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında poşete idrar yapmak her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, şöhret elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla kaka yapmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında kaka yapmak ve temizlemek hayatının bir anda allak bullak olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kaka yapmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir