AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka pisliği görmek

Kahve falında kaka pisliği görmek

Kahve falında kaka pisliği görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaka pisliği gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında kaka pisliği görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan pisliği yediğini görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendi pisliğini atmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulur.

Kahve falında karga pisliği görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğini eline almak mevkilerinin yüksek olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin pisliğini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında fare pisliği yemek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde insan pisliği görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir