AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek kakası görmek

Kahve falında erkek bebek kakası görmek

Kahve falında erkek bebek kakası görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek kakası gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet eder.

Kahve falında kaka yapan erkek bebek görmek sözleri tutulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğin kaka yaptığını görmek çok başarılı işlere adım atacağına, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin kakasını temizlemek dertlerine derman bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir