AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakasını altına yapmak

Kahve falında kakasını altına yapmak

Kahve falında kakasını altına yapmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında kakasını altına yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içeren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında kakasını altına yapmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işaret eder.

Kahve falında altına kaka yapmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eline kaka yapmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye yorulur.

Kahve falında çok kaka yapmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulur.

Kahve falında yürürken kaka yapmak donatacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çiş kaka yapmak sözlerinden çıkmayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına delalet eder.

Kahve falında suya kaka yapmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında kakasını yapmak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir