AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna altın görmek

Kahve falında boynuna altın görmek

Kahve falında boynuna altın görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bereketli yağmurlara, kişinin kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna altın gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında başkasının boynunda altın görmek eşyaların yenileneceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna altın takmak maddi kayıpların sona ereceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına yorulur.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek elinin darda kalmayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin boynunda altın görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kötülüklerden uzak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir