AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı boynundan öpmek

Kahve falında kızı boynundan öpmek

Kahve falında kızı boynundan öpmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında kızı boynundan öpmek elindeki malların gideceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında erkeği boynundan öpmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeği boynundan öpmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, güçten düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boynundan öpmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin boynunu öpmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında boynundan öpmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir