AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek

Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek

Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının boynunda altın gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadını boynundan öpmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın boynu görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu kadın görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu kadın görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında kadını boynundan öpmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çok uzun boylu kadın görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir