AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu görmek

Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu görmek

Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında balık tutanları seyretmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde balık tuttuğunu görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık tutan birini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden balık tuttuğunu görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir