AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını tabutta görmek

Kahve falında kızını tabutta görmek

Kahve falında kızını tabutta görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını tabutta gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kızını tabutta görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını tabutta görmek iyilik görüleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Kahve falında küçük tabutlar görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek gönlündeki gibi sevileceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında atatürkün tabutunu görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek işlerin artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ölmüş tabutta görmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, geçim derdi yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir