AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tabutlar görmek

Kahve falında küçük tabutlar görmek

Kahve falında küçük tabutlar görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, gerekirse özür dileneceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük tabutlar gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında küçük tabutlar görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küçük bebek tabutu görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı tabuta girmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, insanlarla uyumunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini tabutta görmek çok büyük borçlar alacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Kahve falında annesini tabutta görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını tabutta görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutta kendini görmek kötü haberler alınacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tabutta görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir