AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında babanın tabutunu görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasını tabutta görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babayı tabutta görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında babasının tabutunu görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı tabutta görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir