AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kesmek

Kahve falında kızını kesmek

Kahve falında kızını kesmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızını kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Kahve falında kızının boğazını kesmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kızını kesmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kesmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızın boğazını kesmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızına söz kesmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını kesmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir