AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızına söz kesmek

Kahve falında kızına söz kesmek

Kahve falında kızına söz kesmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kızına söz kesmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında kızına söz kesmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında söz kesmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmek için söz kesmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını sözlemek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının boğazını kesmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir