AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kızını kesmek

Kahve falında kendi kızını kesmek

Kahve falında kendi kızını kesmek kazancının günden güne düşeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını kesmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşabilir, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişileri ziyaret edebilir, yolculuk yapabilir veya bir topluluk aktivitesine dahil olmanızı sağlayabilecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir kızın saçını kesmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızını kesmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının boğazını kesmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kızın saçını kesmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kızının saçını kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını kesmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında kızına söz kesmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızın boğazını kesmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir