AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının saçlarını kesmek

Kahve falında kızının saçlarını kesmek

Kahve falında kızının saçlarını kesmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, saadetinin yükseleceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, başka işler deneyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Kahve falında kızının saçını kesmek huzursuzluklarından kurtulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın saçını kesmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kızın saçını kesmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek refaha erileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalettir.

Kahve falında kendi kızını kesmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kızın boğazını kesmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızına söz kesmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir