AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına selam vermek

Kahve falında arkadaşına selam vermek

Kahve falında arkadaşına selam vermek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına selam vermek gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşa selam vermek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, üzüntü yaşamaya delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına selam vermek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam yollamak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Kahve falında azraile selam vermek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında salat selam getirmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir