AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kızı dövmek

Kahve falında bi kızı dövmek

Kahve falında bi kızı dövmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Kahve falında bi kızı dövmek gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Kahve falında kendi kızını dövmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı dövmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında annenin kızını dövmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet eder.

Kahve falında üvey kızını dövmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek acılarını dindireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öz kızını dövmek moralinin bozulacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir