AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle karşılaşmak

Kahve falında köpekle karşılaşmak

Kahve falında köpekle karşılaşmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Kahve falında köpekle karşılaşmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında birisiyle karşılaşmak kurtuluşu bulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle karşılaşmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivende karşılaşmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, canını ve malını hiçe sayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir