AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle karşılaşmak

Kahve falında birileriyle karşılaşmak

Kahve falında birileriyle karşılaşmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, düşmanlarının güçleneceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kazancının katbekat artacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak üstün başarılar alacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayla karşılaşmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle karşılaşmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında zorluklarla karşılaşmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hırsızla karşılaşmak içindeki sıkıntıların gideceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine inanılır.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir