AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek iç organı görmek

Kahve falında erkek iç organı görmek

Kahve falında erkek iç organı görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, gitmediği yerlere gideceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek iç organı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında erkek iç organı görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında iç organları görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında insan iç organlarını görmek işlerinin günden güne azalacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin iç organlarını görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında iç organları kusmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan iç organları görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında hayvanın iç organlarını görmek karlı işler yapacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir