AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızda erkek organı görmek

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında bir kızda erkek organı gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında kızda erkek organı görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının erkek organını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Kahve falında küçük erkek organı görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanda erkek organı görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, eski enerjisini bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkekte kadın organı görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, başarılarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında erkek tenasül organı görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, korkularını yeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir