AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının erkeklik organı görmek

Kahve falında başkasının erkeklik organı görmek

Kahve falında başkasının erkeklik organı görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sıkıntılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının erkeklik organı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Kahve falında erkek organı traş etmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işaret etmektedir.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hak yemeyeceğine işarettir.

Kahve falında erkek organını büyük görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında erkek üreme organı görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organının kalktığını görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir