AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanda erkek organı görmek

Kahve falında bayanda erkek organı görmek

Kahve falında bayanda erkek organı görmek asla yüksünmeyeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, mal mülk edineceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayanda erkek organı gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bayanda erkek organı görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bayan üreme organı görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan organını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan organı görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organını kendinde görmek verimin kaçacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek uzak bir yola gidileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir