AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince bıyık görmek

Kahve falında ince bıyık görmek

Kahve falında ince bıyık görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, işinde terfi edeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince bıyık gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Kahve falında ince bıyık görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında ince çorap almak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Kahve falında ince küçük yılan görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ince elbise giymek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında ince bıçak görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince ekmek görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ince görünmek Allah’a dua edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işaret eder.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir