AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sorunsuz geçeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, takdir edileceği işler yapacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek duaların kabul olacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek hedeflerini tutturamayacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir