AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklı dede görmek

Kahve falında bıyıklı dede görmek

Kahve falında bıyıklı dede görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında bıyıklı dede gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında bıyıklı dede görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadında bıyık görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık koparmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında erkekte bıyık görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında bıyık kıllarını almak biraz olsun hafifleyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini bıyıklı görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıkları çıktığını görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir