AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın bıyık görmek

Kahve falında kalın bıyık görmek

Kahve falında kalın bıyık görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yerinde saymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın bıyık gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Kahve falında kalın bıyık görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kalın kitaplar görmek ün yapmayı başaracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında kalın bacaklı örümcek görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kalın yılan görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın palto giymek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, yönetici olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşı kalın görmek planların tutmayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir