AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka ellemek

Kahve falında kaka ellemek

Kahve falında kaka ellemek yenileceğine, şifa bulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işarettir.

Kahve falında kaka ellemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Kahve falında kaka ellemek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, kurtuluşu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kakasını ellemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kakaya ellemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birini ellemek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızı ellemek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalettir.

Kahve falında mezar toprağı ellemek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur ellemek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir