AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye dokunduğunu görmek

Kahve falında kabeye dokunduğunu görmek

Kahve falında kabeye dokunduğunu görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye dokunduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için yaptığınız bazı sorgulamalarınız veya çalışmalarınız esnasında hızını kesen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye dokunduğunu görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye dokunmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneşe dokunmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ele dokunmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında paraya dokunmak sıkıntılarını atlatacağına, moral bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir