AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla top oynamak

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında elle top oynamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide top oynamak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, başarıların çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top oynamak gol atmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iyi top oynamak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir