AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametten sonrasını görmek

Kahve falında kıyametten sonrasını görmek

Kahve falında kıyametten sonrasını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kıyametten sonrasını gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Kahve falında kıyametten sonrasını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kıyamet kopmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek ticaret ehli kişi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyameti hissetmek kişinin yaşamının değişeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet ateşini görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir