AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyameti hissetmek

Kahve falında kıyameti hissetmek

Kahve falında kıyameti hissetmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sabit geliri olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyameti hissetmek gördüyseniz:

  • Her şeyi aynı an da halletmeniz gerekmiyor.

Kahve falında kıyameti hissetmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek ortak edineceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kıyameti beklemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir