AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopmasını duymak

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak hayallerinin söneceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak gördüyseniz:

  • Gerektiğinde, sezgilerinizden yararlanarak olumsuz duygularınızı dizginleyebilirsiniz.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını duymak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, evi yoksa ev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü duymak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kıyameti duymak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kıyamet kopması görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir