AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında kıyameti beklemek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopmasını beklemek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet beklemek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kıyameti beklediğini görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu görmek maddi anlamda güçleneceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir