AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet ateşini görmek

Kahve falında kıyamet ateşini görmek

Kahve falında kıyamet ateşini görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet ateşini gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında kıyamet ateşini görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında ateşin çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işarettir.

Kahve falında birinin ateşinin çıktığını görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin içinde görmek sorunlarının azalacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak rahat şekilde yaşayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun ateşinde yemek pişirmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir