AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, işlerin eski haline döneceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek yaklaşan güzel günlere, daha temkinli ve garantici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet gününü görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet gününü duymak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet günü görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir