AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopacağını duymak

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kıyameti duymak ona dört elle gönülden bağlanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü duymak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını duymak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet koparken görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir