AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyameti kopmasını görmek

Kahve falında kıyameti kopmasını görmek

Kahve falında kıyameti kopmasını görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalettir.

Kahve falında kıyameti kopmasını gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Kahve falında kıyameti görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyametin kopması görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek ayrılmış olanların kavuşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet tarihini görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli kıyameti görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kıyamet ateşini görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir