AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, borcunun kalmayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile sanmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cin gördüğünü sanmak onun mutlu olmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör olduğunu sanmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında içki içtiğini sanmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kendini hamile sanmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir