AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, işlerin günden güne açılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerinde aksama olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek yeni çalışmalar yapılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kıyameti hissetmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet alameti görmek strese gireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet kopuyor görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, korkularının sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir