AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin kopması görmek

Kahve falında kıyametin kopması görmek

Kahve falında kıyametin kopması görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, bunun farkına varacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopması gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında kıyameti duymak engellerin ortadan kalkacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kıyamet belirtilerini görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalet eder.

Kahve falında kıyametten sonrasını görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyameti haber vermek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında kıyameti kopmasını görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendi işini açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir