AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyameti görmek

Kahve falında kıyameti görmek

Kahve falında kıyameti görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yalan söylemeye, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyameti gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kıyameti düşünmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet yaklaştığını görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kıyamet görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet habercisi görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir