AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet tarihini görmek

Kahve falında kıyamet tarihini görmek

Kahve falında kıyamet tarihini görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, huzurlu hissedileceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet tarihini gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Kahve falında kıyamet tarihini görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet koptuğunu görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet saatini görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli kıyametin koptuğunu görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet koparken görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir