AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli kıyameti görmek

Kahve falında sürekli kıyameti görmek

Kahve falında sürekli kıyameti görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli kıyameti gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Kahve falında sürekli kıyametin koptuğunu görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli kıyameti görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet koparken abdest almak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyameti düşünmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet anını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kıyametin koptuğunu görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, hataların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kıyamet başlangıcını görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir