AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını görmek

Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını görmek

Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, dünya malına kavuşulacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyametin başladığını görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında okulda işe başlamak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, fikirlerinin çatışacağına yorulur.

Kahve falında bir işe başladığını görmek sevdikleri ile kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka işe başlamak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında liseye başladığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çalışmaya başlamak fal sahibinin elinin darlaşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında eski işe başlamak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, acı veren kazalara inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir