AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyameti hissetmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında kıyameti duymak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir