AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek yaşamını kolaylaştıracağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kıyameti hissetmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında kıyametin haberini almak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet ateşi görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işarettir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir