AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, bol dua edeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet olacağını bilmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölümünü bilmek yeni projelere atılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olacağını bilmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir